NOVA ESTÈTICA VINTAGE EN LA NOVA SÈRIE DE VICHY CATALÁN 1881 ☆ NOVA ESTÈTICA VINTAGE EN LA NOVA SÈRIE DE VICHY CATALÁN 1881 ☆ NOVA ESTÈTICA VINTAGE EN LA NOVA SÈRIE DE VICHY CATALÁN 1881 ☆ NOVA ESTÈTICA VINTAGE EN LA NOVA SÈRIE DE VICHY CATALÁN 1881 ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET  ☆ ☆ GOURMET CATALUNYA, CATALUNYA GOURMET ☆ NOVA ESTÈTICA VINTAGE EN LA NOVA SÈRIE DE VICHY CATALÁN 1881 ☆ NOVA ESTÈTICA VINTAGE EN LA NOVA SÈRIE DE VICHY CATALÁN 1881 ☆ NOVA ESTÈTICA VINTAGE EN LA NOVA SÈRIE DE VICHY CATALÁN 1881 ☆ NOVA ESTÈTICA VINTAGE EN LA NOVA SÈRIE DE VICHY CATALÁN 1881 ☆ ☆

GOURMETCATALUNYA

imatge vintage per a vichy catalán


 

Vichy Catalán amb imatge  “Vintage”


Vichy Catalán 1881 és una mirada al passat, una revisió dels orígens de la marca en clau moderna que ens apropa a l'època que va marcar un abans i un després en la història de les aigües minerals d'aquest país: l'època en que el fundador de la marca, el doctor Modest Furest, va iniciar el procés d'embotellat i distribució d'aquesta aigua 'premium',  una de les aigües predilectes dels professionals de la restauració i dels consumidors.


Vichy Catalán 1881 es presenta en una edició limitada exclusiva que es començarà a distribuir a l’octubre en el canal horeca i al canal alimentació en dos únics formats de 750 ml i 330 ml (reutilitzables i reciclables).

Aquesta nova sèrie –la cinquena– d'ampolles inspirades en el modernisme de Vichy Catalán és diferent a totes les anteriors. El nou envàs abandona els elements serigrafiats i incorpora un doble etiquetatge elegant, de traça modernista, que destaca amb força sobre el color verd intens del vidre. Les etiquetes, de color marró clar, com les més antigues de la marca, combinen harmònicament elements moderns i antics.
 

Vichy Catalán amb imatge  “Vintage”


L'etiqueta principal de la nova ampolla presenta una estructura neta i diàfana. El medaller clàssic de la marca envolta el nom de la genuïna Vichy Catalán 1881 i el seu logotip històric. L'etiqueta secundària, en canvi, aixopluga més elements. La part central torna a reproduir el logotip i les inicials tradicionals de la marca, VCH, mentre que els laterals allotgen informació sobre la composició analítica del producte, informació d'interès per el consumidor en diversos idiomes, l'adreça del web corporatiu i el telèfon d'atenció al consumidor.


Vichy Catalán és una aigua mineromedicinal que brolla espontàniament a 60ºC amb el seu propi gas carbònic al fontanal Vichy Catalán de Caldes de Malavella (Girona). Amb la sèrie 1881, la marca vol homenatjar una història marcada per l'excel·lència, la qualitat i el compromís amb la salut dels consumidors, com refermen diversos estudis científics realitzats pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) durant els darrers anys. Aquests estudis demostren que la ingesta habitual d'aquesta aigua redueix els índex totals de colesterol LDL o colesterol dolent. Aquestes investigacions s'han realitzat amb grups de risc (dones postmenopàusiques) i entre grups d'homes i dones joves (de 18 a 35 anys) sense problemes de salut.


www.vichycatalan.es

Nova estètica “vintage” en la nova sèrie de Vichy Catalán 1881

Vichy Catalán torna a trencar motlles amb la nova ampolla 1881, inspirada en el disseny de les primeres ampolles de Vichy Catalán de finals del segle XIX. Vichy Catalán, la marca líder del mercat nacional d'aigües minerals naturals carbòniques, rememora el seu passat amb una ampolla de vidre de color verd i un etiquetatge retro que evoquen els envasos més antics de la marca.

Vichy Catalán amb imatge  “Vintage”

 
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/