fires i festes de la cervesa artesana a catalunya

què fem el cap de setmana? tast de cerveses a barcelona, girona, tarragona, lleida i terres de l’ebre ...

 
 

Llista de fires i festes de la cervesa

artesana a Catalunya...

>> tardor de 2019


Llista de fires i festes de la cervesa

artesana a Catalunya / Novembre

FIRES-I-FESTES-CERVESA-ARTESANA-NOVEMBRE
Llista de fires i festes de la cervesa

artesana a Catalunya / Octubre

FIRES-I-FESTES-CERVESA-ARTESANA-OCTUBRE
>> estiu de 2019


Llista de fires i festes de la cervesa

artesana a Catalunya / Setembre

FIRES-I-FESTES-CERVESA-ARTESANA-SETEMBRE
Llista de fires i festes de la cervesa

artesana a Catalunya / Agost

FIRES-I-FESTES-CERVESA-ARTESANA-AGOSTLlista de fires i festes de la cervesa

artesana a Catalunya / Juliol

FIRES-I-FESTES-CERVESA-ARTESANA-JULIOL>> primavera de 2019


Llista de fires i festes de la cervesa

artesana a Catalunya / Juny

>> FIRES-I-FESTES-CERVESA-ARTESANA-JUNYLlista de fires i festes de la cervesa

artesana a Catalunya / Maig

>> FIRES-I-FESTES-CERVESA-ARTESANA-MAIGLlista de fires i festes de la cervesa

artesana a Catalunya / Abril

>> FIRES-I-FESTES-CERVESA-ARTESANA-AbrilCanyelles Beer festival diumenge 12 de maig de 2019, el Garraf.  Cerveses artesanes i bona música en directe per gaudir del bon temps   Llegir-ne més.
Fòrum Cerveser d’Olot dissabte 11 de maig de 2019, la Garrotxa  cerveses artesanes, tastets gastronòmics, música, espectacles i activitats.. Llegir-ne més.
Fira de la cervesa artesana de l’Arboç dissabte 11 de maig de 2019, el Baix Penedès. Una dotzena de cerveseries artesanes, gastronomia i bona música... Llegir-ne més.Vè Aniversari de la Cervesa Espiga  dissabte 11 de maig de 2019,  cerveses artesanes, furgoteques, concerts i activitats, visites a la fàbrica.. Llegir-ne més.Bangarabang - Agullons & Reggae dissabte 4 de maig de 2019,  cerveses artesanes i bona música en directe al sostre de l’Alt Penedès.. Llegir-ne més.Ateneu al carrer - fira de cervesa artesana i espectacles dissabte 4 de maig de 2019,  cerveses artesanes, música, espectacles i tastets de cuina .. Llegir-ne més.MOMA Reus - mostra de cervesa artesana dissabte 4 de maig de 2019,  cerveses artesanes i activitats complementàries a la capital del Baix Camp. Llegir-ne més.Gar-gar festival a Penelles de divendres a diumenge 3-5 de maig de 2019, la Noguera  un cap de setmna d’art, cultura i territori per demostrar que el món rural li pot passar la mà per la cara als culturetes de ciutat... http://www.gargarfestival.com.Birrasana - festival de la cervesa artesana a Lloret de Mar divendres a diumenge 3 al 5 de maig de 2019,  cerveses artesanes, foodtrucks, música i activitats per a tothom a la voreta de la mar ( i abans no arribi la plaga de guiris ).. Llegir-ne més.Els concerts de la Ctretze primavera de 2019  cerveses artesanes i bona música en directe a La Pobla de Segur...el Pallars Jussà beu i balla amb bon gust... Llegir-ne més.Fira de la cervesa artesana de L’Hospitalet de Llobregat dvendres 26 a diumenge 28 d’abril de 2019,  cerveses artesanes  actuacions musicals en directe a la plaça forta de la cervesa artesana de Catalunya.. Llegir-ne més.
Fira de la cervesa artesana d’Arenys de Mar divendres 26 i dissabte 20 d’abril de 2019,  cerveses artesanes, gastronomia local i bona música en directe a la vila marinera.. Llegir-ne més.
Carpe Birrem a Calella divendres 19 al diumenge 21 d’abril de 2019,  cerveses artesanes, tastets gastronomics, música, fira pet-friendly, Natural-kids: espai per a la canalla... Llegir-ne més.
Cinquanta cerveses catalanes a Vic, Osona del 12 al 14 d’abril de 2019 - Osona,  xerrades, tast, música i activitats per la canalla en el marc del Mercat del ram de Vic. Llegir-ne més.Fira de la cervesa artesana d’Olot, dissabte 13 d’abril de 2019,  una gran festa cervesera amb gegants, trobada de vespes, furgoteques, arrossada, música i bones birres. Llegir-ne més
Fira de la cervesa artesana del Pla de Santa Maria dissabtes 13 d’abril de 2019, Camp de Tarragona cerveses artesanes, pintxos, crepes,  i bona música en directe fins la matinada.. Llegir-ne més.
Fira de la cervesa artesana de Rocallaura dissabte 13 d’abril de 2019 - l’Urgell,  música i cerveses artesanes de les Clandestines, Casa Dalmases i Matoll. Llegir-ne més.Fira de la cervesa artesana de Begues, dissabte 13 d’abril de 2019,  cerveses artesanes, música...a tocar de Barcelona Llegir-ne més.
Pre 9 Birras fest 29 de març de 2019  a Nou Barris, Barcelona La prèvia del 9 Birras Fest del cap de setmna vinent...per anar obrint la gana de festa i bona cervesa... Llegir-ne més.Vieer festival a Puig-reig diumenge 7 d’abril de 2019 - Puig-reig, el Berguedà,  enguany a l’antiga colònia fabril de Cal Casas i a l’interior de la nau : cerveses, tastets gastronòmics, música, activitast per la canalla.. Llegir-ne més.Birra a mà - Festival de la Cervesa artesana a Girona divendres i dissabte 5 i 6 d’abril de 2019 - Girona,  dos dies de festa, gastronomia i tast i descoberta de cerveses artesanes.. Llegir-ne més.9 Birras fest a Nou Barris dissabte 6 d’abril de 2019, Nou Barris de Barcelona,  un dia de festassa cervesera per a tots els gustos i edats. matinal infantil, actuacions musicals, espai home brewers, tastos, maridatges.... Llegir-ne més.Mostra de la cervesa artesana de Terrassa  dissabte 6 d’abril de 2019 - Plaça del Progrés, Terrassa  xerrades, scooterada, activitats infantils, mostra cervesera, tastets, dj’s.. Llegir-ne més.Fira de la cervesa artesana a la Vila de Gràcia - Barcelona dissabte 6 d’abril de 2019,  xerrades, músiques de diferents estils, vuit cerveseries artesanes al tast, .. Llegir-ne més.

 

Festes i mostres de la cervesa artesana

Cap de setmana de festa amb cerveses artesanes! Si sempre ve de gust una cervesa ben fresqueta, encara ve més de gust poder tastar-ne una bona colla, en bona companyia, bon ambient i bona música. I això és el que ens ofereixen un grapat de cervesers artesans al nostre país. Us anirem detallant les seves propostes per a que les gaudiu tot descobrint aquest apassionant món de les cerveseries artesanes.

en aquesta plana hi trobareu la llista de les propostes més atractives per xalar-ne el cap de setmana.

on anar els dissabtes i diumenges? a tastar i descobrir les cerveses artesanes :)

cervesa artesanal / fires, festes i tast...

tasta & gaudeix el teu país !

Festes i Fires

de temporada

tast i festa a Catalunya

Restaurants

a Catalunya

millors cuines del país

Restaurants Carta

de temporada

les 4 estacions a taula

Escapades de tast

Hotels Gourmet

tast & relax al teu país

Restaurants de Catalunya, els Clàssics

Restaurants Clàssics de Catalunya

El canon de la cuina catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Els millors restaurants de Catalunya

Restaurants amb estrella Michelin i +

El canon de l’alta gastronomia catalana

Restaurants que han portat la tradició culinària del país a figurar entre les grans cuines del món amb personalitat pròpia.

Hotels gastronòmics

Escapades amb Estrella

luxe gourmet, millors restaurants amb hotel

Una selecció d’Hotels-restaurant que han merescut el reconeixement dels crítics gastronòmics i aficionats gourmet del país i internacionals: estels Michelin, sols Repsol o ser membres d’exclusives associacions gastronòmiques com Relais & Chateaux o Petits Grans Hotels de Catalunya...

Hotels rurals amb cuina casolana

Hotels rurals amb cuina de la terra

establiments familiars, hostals i cases rurals

Una selecció d’Hotels, hostals, fondes i allotjaments rurals on hi trobareu unes intal·lacions amb la comoditat i el confort suficients per gaudir d’un descans actiu coneixent el territori i alhora,

gaudint de la cuina del país ..