PRÉSSEC D’ORDAL, VARIETATS CATALANES DE PRÉSSEC ☆ PRÉSSEC D’ORDAL  ALT PENEDÈS ☆ PRÉSSEC D’ORDAL, VARIETATS CATALANES DE PRÉSSEC ☆ PRÉSSEC D’ORDAL  ALT PENEDÈS ☆ PRÉSSEC D’ORDAL, VARIETATS CATALANES DE PRÉSSEC ☆ PRÉSSEC D’ORDAL  ALT PENEDÈS ☆ PRÉSSEC D’ORDAL, VARIETATS CATALANES DE PRÉSSEC ☆ PRÉSSEC D’ORDAL  ALT PENEDÈS ☆ ☆ ☆ GOURMET CATALUNYA, CATALUNYA GOURMET ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ PRÉSSEC D’ORDAL, VARIETATS CATALANES DE PRÉSSEC ☆ PRÉSSEC D’ORDAL  ALT PENEDÈS ☆ PRÉSSEC D’ORDAL, VARIETATS CATALANES DE PRÉSSEC ☆ PRÉSSEC D’ORDAL  ALT PENEDÈS ☆ PRÉSSEC D’ORDAL, VARIETATS CATALANES DE PRÉSSEC ☆ PRÉSSEC D’ORDAL  ALT PENEDÈS ☆ PRÉSSEC D’ORDAL, VARIETATS CATALANES DE PRÉSSEC ☆ PRÉSSEC D’ORDAL  ALT PENEDÈS ☆ ☆

GOURMETCATALUNYA

el préssec d’ordal


 
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html

El Préssec

d’Ordal


Es tracta d’un cultiu 100% de secà en un terreny argilós i molt calcari, característiques que fan que el fruit que se’n deriva tingui unes qualitats difícils de trobar en altres regions on el conreu del presseguer també hi és estès. Així doncs, es tracta d’un préssec de gran qualitat amb gust i aroma intens i depenent de la varietat la seva carn pot ser de textura més carnosa o més sucosa. La varietat més coneguda és el préssec de vinya, d’un color groc intens, carnós y dolç però amb un petit toc àcid que el fa molt agradable al paladar.




El Préssec

d’Ordal








 

El Mercat del Préssec

d’Ordal

Durant l’estiu podem assistir al mercat del Préssec d’Ordal a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal i allà comprar-lo i degustar-lo.


MERCAT DEL PRÉSSEC D’ORDAL 2014


 

Préssec d’Ordal

El préssec de l’Ordal es troba entre els municipis de Subirats (Alt Penedès) i Avinyonet del Penedès, i és un dels productes de més qualitat de la zona.

► 
Jornades Gastronòmiques del mes
info i enllaços
►
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/