GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA, HOTELS GOURMET HOTEL EL MOLÍ ☆ RESTAURANTS  I HOTELS AMB ENCANT , GASTRONOMIA GIRONA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GOURMET CATALUNYA ☆ HOTELS I RESTAURANTS GIRONA ☆ HOTELS I RESTAURANTS GIRONA ☆ HOTELS I RESTAURANTS GIRONA ☆  HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆ ESCAPADES AMB ENCANT ☆   HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆   HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆   HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆ ☆  HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆   HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆ ☆  HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆ ESCAPADES AMB ENCANT ☆ HOTEL MOLÍ DEL MIG, TORROELLA DE MONTGRÍ, BAIX EMPORDÀ ☆ ESCAPADES I GASTRONOMIA, HOTELS GOURMET HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆ GOURMETCATALUNYA GOURMETCATALUNYA  CATALUNYAGOURMET ☆ ESCAPADES I GASTRONOMIA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ ISABEL JOFRESA, JOSEP DALMAU I RIERA, EDITORS ☆

GOURMETCATALUNYA

hotel el molí, pont de molins / alt empordà

GASTRONOMIA BARCELONA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GOURMET CATALUNYA ☆ HOTELS I RESTAURANTS GIRONA ☆ HOTELS I RESTAURANTS GIRONA ☆ HOTELS I RESTAURANTS GIRONA ☆  HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆ ESCAPADES AMB ENCANT ☆   HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆   HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆   HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆ ☆  HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆   HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆ ☆  HOTELS GOURMET AMB ENCANT ☆  HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆ ESCAPADES AMB ENCANT ☆ HOTEL MOLÍ DEL MIG, TORROELLA DE MONTGRÍ, BAIX EMPORDÀ ☆ ESCAPADES I GASTRONOMIA, HOTELS GOURMET HOTEL EL MOLÍ , PONT DE MOLINS ALT EMPORDÀ ☆ GOURMETCATALUNYA

 

HOTELS GOURMET

entre el mar i el Pirineu


Descobreixi el millor escenari per disfrutar d’uns dies entranyables, envoltat de natura entre els Pirineus i el mar Mediterrani. Al cor de l’Empordà, l’hotel El Molí, situat al costat del riu Muga i envoltat de camps de blat i oliveres, la família Lladó  ha condicionat un antic molí del segle XVII en un petit Hotel-Restaurant acollidor i confortable.

El restaurant ofereix una carta variada basada en els productes que ens subministra el nostre propi hort, les carns i peix de la zona, i un acurat servei i amabilitat perquè els que visitin El Molí, en marxar, tinguin ganes de tornar-hi.
Perquè una estada a El Molí es una injecció d’aire fresc.


Hotel El Molí

2

Ctra. Pont de Molins a les Escaules
17706 - Pont de Molins (Alt Empordà)

Dades telefòniques

Tel. (+34) 972 529 271
Fax. (+34) 972 529 101

info@hotelelmoli.es

www.hotelelmoli.es


(*) El dimarts a la nit i dimecres tot el dia el restaurant romandrà tancat.El Restaurant


31 anys al seu servei

El restaurant ofereix una carta variada basada en els productes de la zona, com les verdures, embotits, cargols, bolets, caça… i posada al dia respectant les tradicions, així com un acurat servei i amabilitat perquè els que visitin el Molí, en marxar, tinguin ganes de tornar.

Al restaurant El Moli hi trobarà una cuina tradicional basada en els 31 anys d’història que fa que es obert, però també actualitzada i elaborada amb productes de primera qualitat.

 1. 1Consulta els nostres plats de temporada

 2. 2Consulta la nostra carta

 3. 3Consulta la nostra carta de postres

 4. 4Consulta la nostra carta de vins 


La família Lladó, primer els fundadors, en Pere i l’Angelina i ara també els seus fills, en Marc, en Jordi i l’Eva fan que el client gaudeixi de la qualitat i professionalitat tant pel que fa a la cuina com en el servei.

Una estada a El Molí és una injecció d’aire fresc. Vingui a visitar-nos, i comprovarà que anar a El Molí, mereix una escapada.


 

Instal·lacions


L'Hotel Restaurant El Molí disposa de 15 habitacions; 7 habitacions estàndard situades a la Masia principal i 8 noves habitacions superiors.

Vingui a conèixer la nova ampliació de l’hotel, un nou espai amb 8 habitacions dobles superiors que disposen de banyeres d’aigua tranquil·la amb vistes al riu, terrassa privada, llits de gran confort, ... així com

 1. noves zones comunes,

 2. piscina desbordant exterior,

 3. pista de bitlles,

 4. lloguer de bicicletes i

 5. garatge.


Una construcció responsable, innovadora, preservant l'entorn meravellós del que disposa i oferint descans i tranquil·litat.


Quan es desperti, ho farà entre el xiuxiueig de l’aigua del riu i el cant dels ocells mentre respira l’aire fresc de la natura. 

L’Hotel


Aquest hotel amb encant ocupa un molí de pedra reformat del segle XVII. Està situat al camp, al costat del riu Muga, entre els Pirineus i el Mediterrani.

El Molí està situat al bell mig de l'Empordà, a prop de Figueres. Ofereix aparcament i està rodejat de camps i oliveres.

L'hotel disposa d'un restaurant excel·lent i d'un menjador molt bonic.

Els àpats s'elaboren amb productes frescos del jardí de El Molí, peix i carn locals.

Totes les habitacions són grans i elegants i estan decorades amb fusta i pedra. Inclouen mobles antics catalans. Hi ha aire condicionat i calefacció.

Habitacions de l'hotel: 8.


L’hotel

Disposa de vuit habitacions, 7 dobles i 1 triple, decorades amb mobiliari antic on predominen els capsals dels llits d’estil isabelí però sense oblidar el confort. Totes són exteriors amb vistes al riu Muga o a la muntanya. També disposen de TV amb canals en diferents idiomes (català, castellà, francès, anglès,alemany i bany complert amb assecador.

Quan es desperti a l’hotel El Molí ho farà entre el xiuxiueig de l’aigua del riu el cant dels ocells mentre respira l’aire fresc de la natura.

El Restaurant

 1. Cuina tradicional i actualitzada.

 2. Plats de temporada.

Al restaurant El Moli hi trobarà una cuina tradicional basada en els 25 anys d’història que fa que es obert, però també actualitzada i elaborada amb productes de primera qualitat.

Una estada a El Molí és una injecció d’aire fresc. Vingui a visitar-nos, i comprovarà que anar a El Molí, mereix una escapada. 

© HOTEL EL MOLÍ & GOURMETCATALUNYA 2012

PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/