escapada amb encant / hotel el convent

millors hotels gourmet amb encant al baix empordà - costa brava, 4 estrelles, sa riera begur

 

Les habitacions

Des de la seva obertura, l’hotel el Convent ha aconseguit convertir les cel·les del monestir, en habitacions amb caràcter propi.

L’establiment disposa de 25 habitacions entre elles 3 suites. Totes són de gran confort i cada una amb pròpia personalitat. A cada una de les plantes, una llarga galeria distribueix les habitacions, que combinen materials nobles amb detalls exclusius.

Cada cambra té detalls que la fan única i especial i, de la majoria es pot contemplar una panoràmica extraordinària de tota la finca. Habitacions d’alt confort amb les màximes comoditats on, encara avui se’n respira el son de les antigues cel•les del Convent, de temps molt i molt llunyà.

Tant en les zones comunes, com en les habitacions, s’ha procurat mantenir un ambient sobri i sofisticat, per mantenir l’essència del que en el seu dia va ésser, un convent.

“Diuen que les millors coses haurien de guardar-se sempre en secret. El Convent de Begur, no obstant és un dels secrets més ben guardats de la Costa Brava i és que descobrir-lo és, molt més senzill del que sembla”. (Juliol, 2008- Seven Dreams, Toni García)

El Convent es troba situat a 600 metres de la platja de Sa Riera, una de les platges de més bellesa paisatgística que hi ha a Begur.

Situat en un paratge inigualable i entre murs plens d’història, té una immensa zona de jardins, recoberts de gespa i flors. En una zona de gran interès turístic, es pot gaudir de pau i tranquil•litat; tancar els ulls, sentir el xiuxiueig de l’aigua com baixa per la muntanya fins a formar un bassal d’aigua natural és una sensació màgica. 

Hotel El Convent, un món de detalls a tocar de sa riera

Present de qualitat. I és que el Convent és un hotel de quatre estrelles, un hotel que avui compleix altres promeses: benestar, bellesa i tranquil.litat. La carta del Restaurant, és una fusió de cuina tradicional catalana i de cuina moderna plena de imaginació i creativitat.


Hotel & Restaurant el Convent

4

Hotel Convent  

Del Racó, 2, 17255 Begur

GPS: Latitut 41°57'55.47"N 

Longitut 3°12'22.27"E

Baix Empordà

972 62 30 91

info@conventbegur.com

www.hotelconventbegur.com

www.facebook.com/elconventhotel

twitter.com/hotelelconvent


Les Brases del Toc

Una carta que vol ser còmplice perfecte per un hotel sense complexes, per a seguir-se re inventant.

El talent i el geni no només es respira a l’hotel en la decoració o ens els seus jardins, sinó també en la seva cuina.

Així que per potenciar els sentits no hi ha podia faltar una excel·lent gastronomia. Al Refectori, s’hi pot degustar la carta refinada i imaginativa de Robert Jové. I és que al restaurant, s’hi pot gaudir d’una cuina plena de contrast i d’imaginació on, el producte de la zona de l’Empordà n’és el protagonista. Pel nostre xef, el més important és el producte, que sigui de bona qualitat i de denominació d’origen: que el peix sigui de pescadors coneguts, les fruites i verdures de pagesos veïns i la carn, la millor de Girona.

Amb aquests ingredients i la creativitat del xef, el resultat sorprèn agradablement. Tota la cuina està inspirada en els productes més exquisits que ens ofereix la Costa Catalana. Cada plat, va guarnit amb enormes racions d’harmonia.


La carta

La carta del Restaurant, és una fusió de cuina tradicional catalana i de cuina moderna plena de imaginació i creativitat.


Els productes, són de qualitat i la majoria de procedència local. La carta és dinàmica i els seus plats van variant en funció de la temporada.

 

L’hotel

L’hotel Convent és un antic convent renovat del segle XVII, situat a la bonica població costanera de Begur. Ofereix internet Wi-Fi gratuït i una piscina exterior.

L'hotel pertanyia a l'Orde dels Mínims i ofereix unes habitacions úniques. Totes han estat restaurades minuciosament i conserven les seves característiques originals.

L'hotel Convent ofereix vistes panoràmiques al mar i al Baix Empordà. També disposa d'uns jardins molt bonics, un gimnàs i sauna. L'hotel ofereix aparcament públic gratuït.

Habitacions de l'hotel: 25


Així explica la tradició l’inici del culte a la patrona de Begur. L’arribada de l’ordre dels Mínims el s. XVIII afavorí l’aixecament d’un convent. Avui, l’edifici segueix sent un lloc per aïllar-se, descansar i apropar-se a la natura. I és que el Convent és un hotel de quatre estrelles, un hotel que avui compleix altres promeses: benestar, bellesa i tranquil•litat.

Un hotel amb un ambient familiar i acollidor, gràcies a les seves dimensions; enclavat en un espai on regna la tranquil•litat i la calma, ple de racons únics i màgics. L’essència de la Costa Brava es troba al Convent, on les antigues eres i horts han esdevingut avui terrasses naturals i on es pot gaudir d’una bona lectura sota l’ombra dels xiprers o d’un confortable bany a la piscina.

Encara avui, s’hi conserva l’estructura original i materials autòctons: terres de fang i murs de pedra. Els interiors, plens de serenitat es veuen enaltits per mobles colonials i peces orientals, quadres avantguardistes i teixits naturals. I sempre, a l’horitzó... la presència del Mediterrani.

 
DEL  MAR
../GOURMETCATALUNYA/DEL_MAR.html
XOCOMEL
../GOURMETCATALUNYA/XOCOMEL.html
VIANDES & CARNS
../CARNS_GOURMET/CARNS_XARCUTERIA.html
DELICATESSEN
../GOURMETCATALUNYA/DELICATESSEN.html
MERCATS
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
FORMACIÓ
../GOURMETCATALUNYA/FORMACIO.html
AGENDA
../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
DEL CAMP
../GOURMETCATALUNYA/DEL_CAMP.html
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/PAISDEVINS/PORTADA.html
► 
Propostes gastronòmiques i promocions
gourmet
►../GOURMETCATALUNYA/PROPOSTES-GASTRONOMIQUES.html