Formatges Betara

Història

Formatges Betara neix en el si de la família Berengueras, dedicada a la vida de pagès i coneixedora del món rural, que els anys 90 decideix comercialitzar productes catalans.

En aquest punt és on comença la dedicació plena a l’entorn dels formatges, producte que a Betara elaboren de manera tradicional i totalment artesana.

Fabriquen formatge d’ovella, de cabra i de vaca, madurats amb l’aire dels Pirineus, el que els dóna un sabor i un a qualitat característiques de la zona. Els formatges Betara són d’una qualitat molt acurada, tal com ho és l’elecció de la llet que elabora els productes.
Per aquesta raó, fabriquen formatge pasteuritzat, i també amb llet crua, el que ens recorda al gust més tradicional de la nostra terra.


Entre la plana de Vic i el Berguedà, com un esglaó sobre el moianès hi trobem la comarca del Lluçanès, terra de vegetació, bellesa, tranquil·litat i ramaderia, envoltada de muntanyes conegudes com el Pedraforca i Cadí-Moixeró, boscos de pi vermell, pi blanc, roure martinenc i alzines, fan que aquesta comarca sigui un indret de costums, tradició i artesania.


 

FORMATGES BETARA, PERAFITA, LLUÇANÈS ☆ FORMATGES BETARA, LLUÇANÈS ☆ FORMATGES BETARA , CABRA, VACA I OVELLA ☆ FORMATGES BETARA, PERAFITA, LLUÇANÈS ☆ FORMATGES BETARA, LLUÇANÈS ☆ FORMATGES BETARA , CABRA, VACA I OVELLA ☆ FORMATGES BETARA, PERAFITA, LLUÇANÈS ☆ FORMATGES BETARA, LLUÇANÈS ☆ FORMATGES BETARA , CABRA, VACA I OVELLA ☆ FORMATGES BETARA, PERAFITA, LLUÇANÈS ☆ FORMATGES BETARA, LLUÇANÈS ☆ FORMATGES BETARA , CABRA, VACA I OVELLA ☆ FORMATGES BETARA, PERAFITA, LLUÇANÈS ☆ FORMATGES BETARA, LLUÇANÈS ☆ FORMATGES BETARA , CABRA, VACA I OVELLA ☆ ☆

GOURMETCATALUNYA

formatges betara /perafita

Formatges Betara

Productes

Sota l’etiquetat Artesà, Betara ens ofereix uns formatges amb sabor i aroma originals, amb identitat pròpia, resultat d’una elaboració que segueix els processos propis de la comarca del Lluçanès, amb les seves costums i tradicions.

Utilitzant les llets més naturals dels Pirineus, respectant segons el tipus de producte els temps de fermentació i amb les condicions òptimes de temperatura i humitat en el procés de maduració, els formatges del Lluçanès gaudeixen d’unes propietats úniques i específiques fruit d’una elaboració artesana.


Elaborats amb llet d’ovella:

"Curat al Romaní"

"El Pur d’ovella del Pirineu"

"El Gran Reserva"

"El Madurat amb llet Crua"

"L’ecològic"


Elaborats amb llet de vaca:

"Vaca petit Madurat"

"L’Atrevit, blau madurat"

"L’ecològic"


Elaborats amb llet de cabra:

"El Pur de cabra del Pirineu"

"El Cabra de llet crua"

"El de Cervesa"

"L’ecològic"

"Cabra Ecològic amb Cervesa Ecològica"

 
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
60 formatgers artesans de Catalunya
▶▶FORMATGERIES_CATALANES.html
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/

Dades Bàsiques


Formatges Betara 

La Fàbrica
Pl. Església, 8
08589 Perafita
Tel. + 34 93 853 00 55
Tel i fax + 34 93 853 00 54
Mòbil 650 417 517

@formatgesbetara

www.betara.cat

blog.betara.cat


El nostre Rebost (Botiga)
Pol.Ind. Coll de Ram
Indústria ,12
08516 Olost de Lluçanés
Tel. + 34 93 888 08 52
Fax  + 34 93 888 08 46
E-mail: info@betara.cat

Horari Botiga :
De dilluns a dissabte
10 a 14h i de 17h a 20h
Diumenge matí tancat.