Cal Joanet

Formatges i logurts d’Ainet

Al Pallars Sobirà som els únics que elaborem aquest tipus de productes amb llet de vaca. Els nostres productes estan elaborats amb la llet fresca de les nostres vaques que pasturen pels prats del costat de l’explotació familiar. Diàriament les munyim i elaborem els nostres productes frescos -iogurts, mató i flams- que podeu comprar directament a l’explotació o a la botiga que tenim al mateix poble, Ainet de Cardós.

dades bàsiques

Cal Joanet


Adreça: Cal Joanet – Ctra. de Tavascan, s/n

25571, Vall de Cardós (Lleida)

Telèfon: +34 973 623 161


Més informació

telf botiga 973-62-32-75

telf fabrica 973-62-31-61

ca-es.facebook.com//IOGURTS-CAL-JOANET

Cal Joanet

Formatges i logurts d’Ainet

Cal Joanet és una empresa familiar que es dedica a l’elaboració de productes lactis (iogurt, mató , formatge fresc), tot elaborat amb llet natural de vaca pròpia.

L’empresa es va crear al 1996 i els seus productes són elaborats amb la llet de les vaques alimentades amb farratges dels prats d’Ainet de Cardós.


 

CAL JOANET, FORMATGES I IOGURTS DEL PALLARS SOBIRÀ ☆ CAL JOANET, FORMATGES I IOGURTS DE LA VALL DE CARDÓS, PALLARS SOBIRÀ ☆ CAL JOANET, FORMATGES I IOGURTS DEL PALLARS SOBIRÀ ☆ CAL JOANET, FORMATGES I IOGURTS DE LA VALL DE CARDÓS, PALLARS SOBIRÀ CAL JOANET, FORMATGES I IOGURTS DEL PALLARS SOBIRÀ ☆ CAL JOANET, FORMATGES I IOGURTS DE LA VALL DE CARDÓS, PALLARS SOBIRÀ CAL JOANET, FORMATGES I IOGURTS DEL PALLARS SOBIRÀ ☆ CAL JOANET, FORMATGES I IOGURTS DE LA VALL DE CARDÓS, PALLARS SOBIRÀ CAL JOANET, FORMATGES I IOGURTS DEL PALLARS SOBIRÀ ☆ CAL JOANET, FORMATGES I IOGURTS DE LA VALL DE CARDÓS, PALLARS SOBIRÀ ☆

GOURMETCATALUNYA

cal joanet

LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
60 formatgers artesans de Catalunya
▶▶FORMATGERIES_CATALANES.html
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/