Formatges Can Pere


Can Pere és una cooperativa de treball associat nascuda als anys 80, que realitza activitats com a Granja Escola de ramaderia i formatgeria i que ha incorporat l'activitat agrícola.

Els nostres objectius són oferir coneixement de l'entorn, aprofundir en el respecte del medi i mantenir l'equilibri entre horta i casa de colònies. Tenim una explotació agrària que ens permet conrear vinya, oliveres, fruiters i horta, i una petita formatgeria, espais lligats als tallers per a escoles, esplais, famílies i altres moviments juvenils.

dades bàsiques

Can Pere

Can Pere Sccl

Granja Escola, Casa de Colònies Can Pere de la Plana Urbanització Pineda Park

08810 Sant Pere de Ribes

Tel. 938.96.08.27

p.garraf.canpere@diba.cat 

Els Formatges de Can Pere


Els nostres productes

Formatge fresc

Mató

Formatge Garrotxa


VISITA / COMPRA DIRECTA

Tots els nostres productes els venem directament a l'explotació i al mercat de Ribes.

Escapa't!

Vine a un lloc genuí, prou lluny per deixar enrere la rutina però molt a prop de la natura i els amics, t'hi esperen espais privilegiats per compartir i conviure. Per a estades amb la família, l'escola, l'esplai o la colla, confia en les instal·lacions de l'ACCAC i viu les colònies.

FORMATGERIA CAN PERE SANT PERE DE RIBES ☆ FORMATGERIES GARRAF  ☆ COOPERATIVA CAN PERE SANT PERE DE RIBES ☆ FORMATE FRESC, MATÓ, FORMATGE GARROTGA ☆ FORMATGERIA CAN PERE SANT PERE DE RIBES ☆ FORMATGERIES GARRAF  ☆ COOPERATIVA CAN PERE SANT PERE DE RIBES ☆ FORMATE FRESC, MATÓ, FORMATGE GARROTGA ☆ FORMATGERIA CAN PERE SANT PERE DE RIBES ☆ FORMATGERIES GARRAF  ☆ COOPERATIVA CAN PERE SANT PERE DE RIBES ☆ FORMATE FRESC, MATÓ, FORMATGE GARROTGA ☆ FORMATGERIA CAN PERE SANT PERE DE RIBES ☆ FORMATGERIES GARRAF  ☆ COOPERATIVA CAN PERE SANT PERE DE RIBES ☆ FORMATE FRESC, MATÓ, FORMATGE GARROTGA ☆ ☆

GOURMETCATALUNYA

can pere

LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/
60 formatgers artesans de Catalunya
▶▶FORMATGERIES_CATALANES.html