GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆  FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ ISABEL JOFRESA, JOSEP DALMAU I RIERA, EDITOR ☆

GOURMETCATALUNYA

formatgeria de la laura, rasquera

GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆  FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ FORMATGERIES RIBERA D’EBRE  ☆ FORMATGERIA DE LA LAURA, RASQUERA ☆ FORMATGE DE CABRA ☆ GOURMETCATALUNYA

 

Formatgeria de la Laura


Benvinguts!

Gracies per visitar la nostra Web!

La “FORMATGERIA LAURA” la podeu trobar a RASQUERA, a la comarca de la Ribera d’Ebre. Els “Formatges MAS de les CODINES”, reben aquest nom de l’indret on estan les nostres cabres.

La Nostra formatgeria està arrelada a la tradició ramadera del nostre poble on des de temps immemorials els ramats han pasturat per totes les nostres contrades. És una petita explotació agro-alimentària familiar, Treballem amb la llet del dia, garantitzant així un excel•lent producte natural acabat de fer, aconseguint així uns formatges frescos de primer nivell i els genuïns sabors i aromes dels formatges madurats.


La Nostra formatgeria està arrelada a la tradició ramadera del nostre poble on des de temps immemorials els ramats han pasturat per totes les nostres contrades. És una petita explotació agro-alimentària familiar, Treballem amb la llet del dia, garantitzant així un excel·lent producte natural acabat de fer, aconseguint així uns formatges frescos de primer nivell i els genuïns sabors i aromes dels formatges madurats.


Varem decidir de muntar la formatgeria perquè fins fa poc encara repartíem, tal com es feia abans (safata en mà), els formatges frescos i els brossats pels carrers del nostre poble, i volíem seguir oferint, la qualitat dels nostres formatges acabats de fer a tota la gent que ens en demanava i no podíem satisfer les seves demandes.

Disposem d’un ampli assortiment de formatges, perquè tots aquells que ens visitin puguin trobar el seu formatge, i així assegurar-los que no han fet el viatge en va. A casa nostra portem a terme tot el procés, des de que munyim, fins que la gent s’endu els formatges. Tant a la formatgeria com al corral portem un rigorós control tant en les estrictes mesures higièniques, com en la manera tradicional de treballar la llet que ens fa tant característics.



dades bàsiques

FORMATGERIA DE LA LAURA - Laura Mª Bladé


La “FORMATGERIA LAURA” la podeu trobar a RASQUERA, a la comarca de la Ribera d’Ebre. Els “Formatges MAS de les CODINES”, reben aquest nom de l’indret on estan les nostres cabres.



Carrer Nou del Solà, 18 - Rasquera (La Ribera d'Ebre) - 43513 - Tarragona 

TELÈFON / FAX: 977.409.067 - 

 formatgeslaura@hotmail.com


www.formatgerialaura.com

 

FORMATGES


LLET QUE TREBALLA: Cabra pròpia.

Productes

La nostra garantía de Qualitat

Els podem assegurar que els nostres formatges son totalment naturals i que els únics conservants que utilitzem son la sal i el pebre. El fet d’utilitzar l’herbacol (quall vegetal) ens dona la possibilitat d’oferir els nostres productes a un públic molt més ampli (per exemple vegetarians). Proveu-ho i veureu com us agrada. Molt agraïda per la vostra confiança.

 


Els Nostres Productes

Madurat: - Curat, Semi-curat, Al pebre roig, Al pebre negre


Tendre: - Tendre Madurat, Tendre Fresc , A les fines herbes


Fresc: - Amb sal, Sense sal


Quallades: - Naturals, Ensucrades, Amb mel,Maduixa


Formatge de muntar: - Natural , Pebre negre, Pebre roig, A les fines herbes


Mató, Brossat, Coc de Brossat, Llet


ALTRES ACTIVITATS:

Horari:

"Obert tots els dies de la setmana"


 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
Formatgeries de Catalunya
FORMATGERIES_CATALANES.html