Formatgeria

La Roseta de Gavàs


Formatgeria especialitzada en formatges de cabra. La Roseta explica el procés d'elaboració durant les visites.


Durant l'estiu, "la Roseta de Gavàs" ofereix visites guiades a la formatgeria on, a més a més, s'hi poden comprar els formatges (segons existències) i gaudir també de l'exposició permanent de pintura realitzada per la Rosa.


 
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
55 formatgers artesans de Catalunya
▶▶FORMATGERIES_CATALANES.html

FORMATGERIA LA ROSETA DE GAVÀS , PALLARS SOBIRÀ ☆ FORMATGE DE CABRA LA ROSETA DE NAVÀS, PALLARS SOBIRÀ ☆ FORMATGERIA LA ROSETA DE GAVÀS , PALLARS SOBIRÀ ☆ FORMATGE DE CABRA LA ROSETA DE NAVÀS, PALLARS SOBIRÀ ☆ FORMATGERIA LA ROSETA DE GAVÀS , PALLARS SOBIRÀ ☆ FORMATGE DE CABRA LA ROSETA DE NAVÀS, PALLARS SOBIRÀ ☆ FORMATGERIA LA ROSETA DE GAVÀS , PALLARS SOBIRÀ ☆ FORMATGE DE CABRA LA ROSETA DE NAVÀS, PALLARS SOBIRÀ ☆ FORMATGERIA LA ROSETA DE GAVÀS , PALLARS SOBIRÀ ☆ FORMATGE DE CABRA LA ROSETA DE NAVÀS, PALLARS SOBIRÀ ☆ ☆

GOURMETCATALUNYA

la roseta de gavàs / la guingueta d’àneu

La Roseta de Gavàs

ProductesFormatge de cabra, ramat propi


Formatge "la Roseta de Gavàs", elaborat amb llet crua de cabra, procedent de la pròpia explotació extensiva al poble de Gavàs.


El formatge característic "la Roseta de Gavàs" és de pasta semitova. Es treballa a temperatura suau, efectuant la seva fermentació enzimàtica durant un temps relativament llarg.

La presentació del formatge és cilíndrica, amb un pes aproximat de 400-500 grams, essent la crosta natural, amb fongs d'un gris suau, natural i característic.


S'elabora també el tupí, formatge ancestral de les nostres muntanyes, caracteritzat per la seva olor persistent i un gust intens. La pasta és de color blanc groguenc. S'empra generalment per a sucar el pa i s'acompanya d'un gotet de vi negre.

Cal no oblidar el brossat, producte que prové del xirigot que resta de fer el formatge. La seva virtut és la finesa que dóna al paladar. Es pren amb sucre, fruita o mel.
Dades Bàsiques

La Roseta de Gavàs


Jesús Caravaca García

Casa Roseta C/ Únic, s/n (Gavàs)

La Guingueta d'Àneu

Pallars Sobirà

973 250 079

casigall@hotmail.com 
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/