GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA, LA CLEDA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ISABEL JOFRESA, JOSEP DALMAU I RIERA, EDITOR ☆

GOURMETCATALUNYA

la cleda, vallès oriental

GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆  FORMATGERIES VALLÈS ORIENTAL ☆ LA CLEDA, CANOVELLES ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA ☆ LLET I FORMATGES D’OVELLA, LA CLEDA ☆ GOURMETCATALUNYA

 

FORMATGERIA LA CLEDA


La Cleda és una formatgeria que partint de un ramat de ovelles propi elabora una àmplia gamma de productes làctics, des de formatges madurats fins a iogurts naturals o amb melmelades.


la cleda. formatges artesans

La Cleda és una petita empresa familiar ubicada al Vallès Oriental dedicada a l'elaboració de iogurts i formatges d’ovella de forma totalment artesanal.

 

La llet per elaborar els nostres productes artesanals ens la proporciona el nostre propi ramat de 400 ovelles, el que ens dóna la oportunitat de controlar la seva alimentació i garantir la qualitat de la seva llet. I és amb aquesta llet que obtenim uns productes de màxima qualitat i d’excel·lents propietats organolèptiques i dietètiques.


A la Formatgeria La Cleda, la Dolors i en Jordi ens encarreguem de transformar la llet del nostre propi ramat. Recepcionem la llet adequadament refrigerada i procedim a elaborar el producte que pertoqui, iogurts o formatges, depenent de les necessitats dels clients.

 
La Cleda compta amb unes instal·lacions petites però totalment al dia de tots els controls sanitaris i veterinaris que marca la legislació.

 

Tots els productes acabats són analitzats periòdicament per laboratoris certificats. I també disposen d’una total traçabilitat.


la llet

La llet prové del nostre propi ramat, cuidat i mimat per en Xavi, que s’encarrega de vetllar per la qualitat i benestar de les nostres ovelles. Cuida la seva alimentació, on la major part dels farratges i cereals els cultiva en els camps propers a la granja, i supervisa els controls veterinaris que marca la legislació.

 


 

La clau de la qualitat dels nostres productes recau en la llet que ens donen les nostres ovelles. La munyida es fa amb màquina, molt més ràpid, indolor i higiènic, ja que la llet pasa directament al circuit tancat, on es filtra, i no entra en contacte amb l’ambient. Ovelles sanes, llet sana.

 

La llet un cop acabada de munyir es refreda a 1ºC ràpidament per evitar que pugui augmentar la bacteorologia.

 

dades bàsiques


FORMATGERIA LA CLEDA - 

Jordi Pujadas i Vila / Mª. Dolors Calmet i Guix

Carles Buiges, 9 - P.I. Can Castells Nau J

Canovelles (El Vallès Oriental) - 08420 - Barcelona 


TELÈFON  938.468.134 - 

 la_cleda@hotmail.com

www.formatgeslacleda.cat/


US HEM PRESENTTAT AQUÍ NOMÉS UNS QUANTS, DELS MOLTS FORMATGES I IOGURTS QUE LA CLEDA ELABORA AMB TOTA CURA.

100% PURA OVELLA BEN CRIADA !


CLIQUEU EL SEU WEB I ALLÀ ELS PODREU CONÈIXER I FINS I TOT COMPRAR !

ELS FORMATGES DE LA CLEDA


LLET QUE TREBALLA: Ovella pròpia.

PRODUCTES QUE ELABORA: Formatge tendre. Formatge madurat de pasta dura. Formatge madurat de pasta tova. Iogurts variats.


FORMATGERIA LA CLEDA

iogurt desnatat ovella 125 gr


Elaborat únicament amb llet desnatada d’ovella i ferments

 

elaboració

Elaborat únicament amb llet desnatada d’ovella i ferments

 

degustació

Destaca per la seva alta cremositat, dolçor i gust suau i la seva falta d’acidesa

 

presentació

Envàs de vidre de 125 gr


formatge tendre 

Ideal per plats freds, fustes de formatges o per fondre

 

elaboració

Elaborat amb llet pasteuritzada d’ovella i ferments làctics

 

degustació

De gust suau, textura compacta, lleugerament salat i de color blanc intens

 

presentació

Envasat al buit per preservar millor la seva frescor


formatge amb romaní


És un formatge aromàtic de sabor làctic i fonedís al paladar

 

elaboració

Elaborat amb llet crua d’ovella

 

degustació

És un formatge aromàtic de sabor làctic i fonedís al paladar, el romaní li dóna el toc característic de l'herba aromàtica, accentuant-se si deixem suar el formatge

 

presentació

L’interior és lleugerament groc. L’exterior és de pell florida amb fong natura


formatge untar amb orenga


Elaborat amb llet pasteuritzada d’ovella de coagulació làctica

 

elaboració

Elaborat amb llet pasteuritzada d’ovella de coagulació làctica

 

degustació

De gust fi i suau i de textura tova i cremosa

presentació

Amb fulles d’orenga

 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
Formatgeries de Catalunya
FORMATGERIES_CATALANES.html