GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA ☆  FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA CARRAT, FORMATGE DE GARROFA ☆ FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA ☆  FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA CARRAT, FORMATGE DE GARROFA ☆ FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA ☆  FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA CARRAT, FORMATGE DE GARROFA ☆ FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA ☆  FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA CARRAT, FORMATGE DE GARROFA ☆ FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA ☆  FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA CARRAT, FORMATGE DE GARROFA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GOURMET CATALUNYA ☆ CATALUNYA GOURMET ☆ FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA ☆  FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA CARRAT, FORMATGE DE GARROFA ☆ FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA ☆  FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA CARRAT, FORMATGE DE GARROFA ☆ FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA ☆  FORMATGERIES BAIX PENEDÈS, ☆ FORMATGERIA MARVALL, EL VENDRELL☆  FORMATGES DE CABRA CARRAT, FORMATGE DE GARROFA ☆

GOURMETCATALUNYA

formatgeria marvall, el vendrell

 

FORMATGERIA MARVALL

BAIX PENEDÈS


Formatgeria Marvall és una empresa jove, fundada l'any 1996, tot i que la idea va néixer 25 anys enrere, quan la família comença a dedicar-se a l'explotació ramadera, exportant la llet arreu de Catalunya. Per això, diem que ens mou una gran tradició familiar des de fa molts anys.

Un cop es va tenir la matèria primera (llet de cabra), Marvall comença com a empresa a elaborar els productes lactis, totalment artesans i seguint el mètode tradicional, com es feia en l'antiguitat.


Tot i que l’empresa es va constituir ara fa 16 anys, la idea va néixer 27 anys enrere, quan la família Martí comença a dedicar-se a l’explotació ramadera, exportant la llet arreu de Catalunya. Tot i que actualment ja no disposen de ramat, en els seus orígens la família tenia un ramat de cabres de raça francesa (Saanen), que atorgava a la llet una aromàtica especial. L’alimentació del ramat era completament natural a base de farratge, cereals i verdures.


En els darrers tres anys la companyia no ha deixat d’evolucionar amb nous productes làctics.  El seu producte estrella és el ‘Formatge Garrotxa’ de cabra que per si sol representa aproximadament un 70% de la producció de la formatgeria. La companyia, tot i que amb una estructura molt reduïda, està implantada principalment al mercat català.

 
 

FORMATGERIA MARVALL

DADES BÀSIQUES


FORMATGERIA MARVALL

Les Mates nº4 - Polígon Les Mates - 43700 EL VENDRELL (Tarragona) · Tel 977 66 78 69

marvall@marvall.com

www.marvall.com


JOAN MARTÍ RIBALTA

FORMATGER


El senyor Joan Martí va néixer a l’any 1946 a Albió (municipi de Llorac). Es va criar en el món de l’agricultura, i amb el temps es va dedicar a l’agricultura del cereal. Per aprofitar els excedents d’aquest, va començar amb la criança de bestiar (porcs i cabres), i aquí va ser quan va començar a elaborar formatges amb la llet de les cabres.

Ara farà uns 15 anys que va decidir dedicar-se totalment a la producció de formatges artesans de cabra, dedicació que li ha comportat participar en fires i concursos, obtenint el primer premi de formatger a la fira agrícola de París, com també a la Fira de Lladó i diversos premis de la Fira de Lactium de Catalunya. 

FORMATGERIA MARVALL

ELS FORMATGES


FORMATGE DE CABRA “CARRAT”

"El formatge Carrat està fet amb llet pasteuritzada de cabra, i la coagulació que es busca és àcida. Per aconseguir-ho es treballa amb poc quall, baixa temperatura i molt temps de coagulació.


Productes:

  1. Mató de llet de Cabra

  2. Formatge de Cabra i Cassalla

  3. Crema de formatge de cabra i espècies

  4. Formatge fresc de cabra - Tipus Burgos

  5. Formatge tendre de cabra

  6. Formatge semi-curat de cabra - Tipus Garrotxa

  7. Formatge d'ovella - Tipus Serrat

  8. Formatge de cabra en oli d'oliva


Tenim una gran varietat de productes.


Mató de llet de Cabra ( 2 )
Formatge fresc de cabra elaborat amb el mètode tradicional, tal i com es fa a Catalunya. Totalment blanc, sabor lletós, suau, humit i dolcenc. Molt bo amb sucre, mel, anís i confitures.


Formatge de Cabra i Cassalla. ( 3 )
Gust làctic, àcid i suau, per untar torrades, fer salses i com a acompanyament de pastes, carns, etc. N'hi ha de tres varietats diferents: natural, pebre i all i julibert.


Crema de formatge de cabra i espècies.( 4 ): Sabor làctic i àcid, suau, varietat de gustos. Per untar torrades, per fer salses i com acompanyant de pastes, carns, etc.
Formatge fresc de cabra - Tipus Burgos ( 5 )
De gust suau, fresc, humit i un pèl salat. És ideal amb tomàquet i orenga, a les amanides, postres i dietes.
Formatge tendre de cabra ( 6 )
De gust acidós i poc salat, mantegós al paladar i de textura tova. Recomanat per gratinar, dietes, arrebossar i fregir.


Formatge semi-curat de cabra - Tipus Garrotxa ( 7 i 9 ):
Gust suau molt personal, lleugerament acidós, fonedís al paladar i amb regust de nous. És ideal a les taules de formatges, a les amanides, plats cuinats o bé sol.


Formatge d'ovella - Tipus Serrat( 8 )
Gust lleugerament picant, poc salat i mantegós. Textura compacta. Ideal a una taula de formatges, amb torrades i a les amanides.


Formatge de cabra en oli d'oliva ( 10 )
Gust agradable on predomina l'acidesa I l'aroma de l'oli d'oliva i les herbes aromàtiques, de fons picant. Gratinat sobre pa torrat i amb l'oli del formatge o amb amanides tèbies.

FORMATGERIES 
DE CATALUNYA
FORMATGERIES_CATALANES.html
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/