MAS EL LLADRÉ


DESCRIPCIÓ:

Formatges Mas Lladré és una petita formatgeria que transforma la llet de les pròpies vaques de l’explotació ramadera, en una bona varietat de productes, incloent un deliciós pastís de formatge.


Varis premis Concurs de Formatges de La Seu d’Urgell.


Mas el Lladré som una petita explotació ramadera de caràcter familiar que a partir de la llet de les nostres vaques elaborem productes làctics d'altíssima qualitat.

Això ho aconseguim gràcies a l'alimentació de les nostres vaques, basada en les pastures d'herba fresca que envolten el nostre mas. Cada dia els nostres animals surten a pasturar per així obtenir una llet amb unes característiques organolèptiques úniques, que fan dels nostres productes uns làctics exclusius. 


 

dades bàsiques


FORMATGES MAS LLADRÉ - Joan Puigcorbé i Vinyes


El Lladré s/n - Les Llosses (El Ripollès) - 17512 - Girona 

TELÈFON  972.703.095 - 


 masellladre@hotmail.es


www.facebook.com/pages/Productes-lactics mas el lladré


www.lacticsmasellladre.cat
ALTRES ACTIVITATS:

Venda directa a la formatgeria.


MEDALLA D'OR AL CONCURS DE FORMATGES DEL LACTIUM A VIC


En l'edició de Lactium del 2012 el Formatge madurat Mas el Lladré, va aconseguir la medalla d'or en la seva categoria.

 

ACTIVITATS A MAS EL LLADRÉ


LLET QUE TREBALLA: Vaca pròpia.

PRODUCTES QUE ELABORA:

Mató. Formatge fresc. Formatge tendre. Formatge madurat. Iogurt. Pastís de formatge.La formatgeria

De tota la vida que a casa hem tingut vaques i es venia la llet a les fàbriques. Però degut als baixos preus de la llet i els alts costos de producció feien inviable mantenir una explotació tradicional.

Per això, de bon principi anàvem a vendre la llet a Ripoll, amb les típiques lleteres de vint litres, i la gent ens la comprava a granel. Amb el temps vam comprar la primera màquina per envasar la llet amb bosses de litre, facilitant als clients la seva compra tot complint la normativa sanitària.

Va ser a partir del 1992, que vam començar l’elaboració de productes làctics: el mató, els iogurts, el formatge fresc, els flams, el formatge madurat...

No ha estat un camí fàcil, perquè no costa gaire fer làctics, però si que costa molt trobar el punt en què la llet, gràcies a una bona alimentació de les vaques, esdevé l’ingredient perfecte per un producte final de qualitat.

Amb això volem dir que per tal de poder-te diferenciar de la resta, cal que també et diferenciïs a partir de la matèria prima, en el nostre cas, la llet; i saber-la produir bé.

Aquesta ha estat la clau del nostre petit èxit: en un mercat sobre-explotat,

nosaltres hem volgut seguir la manera de treballar dels nostres avis, és a dir, seguir la tradició per mantenir la qualitat i els gustos de sempre.


LES VAQUES

Actualment a Mas el Lladré tenim un ramat de 48 vaques. Són vaques de raça lletera , amb característiques pròpies que els hi aporten rusticitat i que els hi permeten poder pasturat per les escarpades muntanyes i prats naturals que envolten la nostra masia.

La seva producció no és molt alta en comparació amb les vaques d'alta producció que poden arribar a pics de 30 litres la munyida, el nostre ramat està en una mitjana d'uns 12 litres  munyida al pic de producció.

La munyida té lloc a primera hora del matí i a la tarda.

El nostre ramat compren animals que van des dels 2 anys d'edat que és quan les vaques pareixen per primera vegada , fins a animals amb 16 anys de vida . Cal tenir en compte també que el fet de no anar a buscar altes produccions fa que la vida de les nostres vaques sigui molt més longeva.  

Però podem afirmar que entre totes produeixen una excel·lent llet i així nosaltres podem transformar-la en els productes làctics que el consumidor finalment pot assaborir.

PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
Formatgeries de Catalunya
FORMATGERIES_CATALANES.html

GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆  GOURMETCATALUNYA ☆ ISABEL JOFRESA, JOSEP DALMAU I RIERA, EDITOR ☆

GOURMETCATALUNYA

formatgeria mas el lladré, ripollès

GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆ FORMATGERIES LES LLOSSES, RIPOLLÈS ☆  IOGURTS I FORMATGES DE VACA ☆ FORMATGERIA MAS EL LLADRÉ ☆  GOURMETCATALUNYA