GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆  FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ CATALUNYA GOURMET☆ FORMATGERIES MOGENT ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ ISABEL JOFRESA, JOSEP DALMAU I RIERA, EDITOR ☆

GOURMETCATALUNYA

formatgeria mogent, vallès oriental

GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆  FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ FORMATGERÍES VALLÈS ORIENTAL  ☆ FORMATGERIA MOGENT, SANT ANTONI DE VILAMAJOR ☆ FORMATGES DE VACA I CABRA ☆ CATALUNYA GOURMET☆ FORMATGERIES MOGENT ☆ GOURMETCATALUNYA

 

FORMATGERIA MOGENT


Formatgeria Mogent és una empresa familiar que elabora els seus productes de manera artesanal des de fa més de vint anys. Especialitzada en llet de vaca i de cabra, posseeix a més a més una cabana d’unes 100 vaques lleteres, la llet de les quals és elaborada diàriament per donar al consumidor el plaer de degustar els productes làctics acabats de fer.

   

dades bàsiques


FORMATGERIA MOGENT

Granja Can Bordoi, s/n - Sant Antoni de Vilamajor (El Vallès Oriental) - 08459 - Barcelona 


TELÈFON / FAX: 938.46.00.24 - 938.71.24.50


 www.mogent.com


 mogent@mogent.com


 

ELS FORMATGES DE MOGENT


LLET QUE TREBALLA: Vaca pròpia i cabra.

PRODUCTES QUE ELABORA: Mató de vaca i mató de cabra Formatge fresc de vaca i formatge fresc de cabra. Quallada làctica (natural, all i julivert, pebre i orenga). Formatge Garrotxa. Formatge de farcell de vaca. Formatge de mescla al pebre vermell. Llet Fresca Sencera, Desnatada i Semidesnatada. Formatge Fi de cabra en oli d’oliva. Formatge Curat de cabra en oli d’oliva .


ALTRES ACTIVITATS

Disposem d’una aula d’entorn rural, per tal que les escoles puguin venir a visitar la granja i formatgeria i també fem tallers de formatges.

PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
Formatgeries de Catalunya
FORMATGERIES_CATALANES.html