GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆  FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ CATALUNYA GOURMET☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ ISABEL JOFRESA, JOSEP DALMAU I RIERA, EDITOR ☆

GOURMETCATALUNYA

formatges de muntanyola, osona

GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆  FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ FORMATGERÍES OSONA  ☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA  ☆ FORMATGES D’OVELLA I CABRA ☆ CATALUNYA GOURMET☆ FORMATGES DE MUNTANYOLA ☆ GOURMETCATALUNYA

 

FORMATGES DE MUNTANYOLA


DESCRIPCIÓ:

La nostra formatgeria es familiar i artesanal.


Carta de mestre artesà alimentari formatger.
   

 

dades bàsiques


FORMATGES DE MUNTANYOLA  

Maria Mariné i Basté

Mas Vilavendrell - Muntanyola (Osona) - 08505 - Barcelona 

TELÈFON : 938.136.020 - 939.136.019


fmuntanyola@terra.es


www.formatgesdemuntanyola.net


Medalla de plata en el segon concurs de formatges artesans de Catalunya (1998).

“Autentico descubrimiento gastronómico” segons la Cofradia de Amigos de los Quesos del Principat d’Asturias.

“Cofrade de Mérito” pel Consejo magistral de Cantabria.

MÈRITS

1998
Medalla de Plata al Concurs de Formatges Artesans de Catalunya de la Fira de Lladó (Alt Empordà).

2002
El Consell Magistral de la Cofradia de Cantàbria, i en el seu nom, el Gran Maestre, nombra Cofrade de Mèrit a la honorable Sra. María Mariné, en reconeixement a la seva tasca en la elaboració de formatges artesans.

2002
En motiu de la Fira alimentària de Barcelona, se'ns va atorgar la Carta de Mestre Artesà Alimentari, donada pel molt Honorable Sr. Jordi Pujol.

2009
El fromarge Blau de Muntanyola obté el LACTIUM D’ OR a la fira "Lactium" celebrada a Vic el maig de 2009.


 

ELS FORMATGES DE MUNTANYOLA


LLET QUE TREBALLA: Cabra i ovella.


PRODUCTES QUE ELABORA

Garrotxa (1,400, 0,500 i 0,350 kgs.)

Cabriola (1,300 i 0,350 kgs.)

Blau d’Osona-cabra.

Serrat d’ovella.

Tupí (cabra i ovella).

Vermell, herbes i pebre (cabra).

Vaqueta.


FORMATGES DE MUNTANYOLA


BLAU DE MUNTANYOLA

(Or al World cheese awards 2011)

Elaborat artesanalment amb llet de cabra pasteuritzada. Té un mínim de dos mesos de maduració. El seu interior es blanc amb vetes de color blau-verdós, es mantegós, té una consistència compacta però untuosa. El seu aroma es intens. Aquest formatge es fon en boca, el seu gust es lleugerament picant. La picantor s’accentua a partir dels tres mesos.
Un dels quatre únics formatges blaus de cabra d’ Europa. Va obtenir el LACTIUM D’ OR en el Lactium celebrat a Vic el maig de 2009.
Bo prendre’l amb fruits secs, sobre tot nous, també amb pa, torrades, galetes o per fer salses. Combina be amb vi blanc dolç i cava.


GARROTXA DE MUNTANYOLA

( Plata  al World cheese awards 2011)

Elaborat artesanalment amb llet de cabra pasteuritzada. Formatge curat. Presenta una crosta gris de pell florida (fong natural). Interiorment és blanc. Gust suau, agradable i cremós. Bo per aperitius, entrepans, taula de formatges o postres amb codonyat. Combina bé amb vi negre.

Presentació
Peces de 300 g.
Peces de 500 g.
Peces d'1,4 Kg.

 
PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
Formatgeries de Catalunya
FORMATGERIES_CATALANES.html