PASTORET FORMATGES ARTESANS DE CATALUNYA ☆ IOGURTS ARTESANS , FORMATGES FRESCOS, MATÓ , CREMA CATALANA ☆ PASTORET FORMATGES ARTESANS DE CATALUNYA ☆ IOGURTS ARTESANS , FORMATGES FRESCOS, MATÓ , CREMA CATALANA PASTORET FORMATGES ARTESANS DE CATALUNYA ☆ IOGURTS ARTESANS , FORMATGES FRESCOS, MATÓ , CREMA CATALANA PASTORET FORMATGES ARTESANS DE CATALUNYA ☆ IOGURTS ARTESANS , FORMATGES FRESCOS, MATÓ , CREMA CATALANA ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET  ☆ ☆ GOURMET CATALUNYA, CATALUNYA GOURMET ☆ PASTORET FORMATGES ARTESANS DE CATALUNYA ☆ IOGURTS ARTESANS , FORMATGES FRESCOS, MATÓ , CREMA CATALANA ☆ PASTORET FORMATGES ARTESANS DE CATALUNYA ☆ IOGURTS ARTESANS , FORMATGES FRESCOS, MATÓ , CREMA CATALANA PASTORET FORMATGES ARTESANS DE CATALUNYA ☆ IOGURTS ARTESANS , FORMATGES FRESCOS, MATÓ , CREMA CATALANA PASTORET FORMATGES ARTESANS DE CATALUNYA ☆ IOGURTS ARTESANS , FORMATGES FRESCOS, MATÓ , CREMA CATALANA ☆

GOURMETCATALUNYA

pastoret / família pont

 

Pastoret

Elaboració tradicional

Pastoret som una empresa familiar de Sant Guim de Freixenet (La Segarra) que, des de l’any 1992, innovem en l’elaboració de productes làctics artesans com mató, iogurts, i formatges frescos. Fidels a la nostra filosofia de potenciar els sabors i textures tradicionals hem conservat els processos artesans d’elaboració que ens permeten mantenir l’originalitat dels productes tradicionals fets a casa.

Creativitat i innovació

Apostem per la creativitat i la innovació tan en el desenvolupament de nous productes com en la implantació de tècniques naturals d’envasat i conservació dels productes artesans Pastoret. Des dels seus inicis al 1992, Pastoret ha conservat els processos artesans d’elaboració a la vegada que ha apostat per la creativitat en la combinació de nous sabors i textures. Aquesta fusió de la tradició i la modernitat els ha dut a posicionar-se com a referent en productes làctics.

Actualment destaca per tenir un ampli catàleg de producte que inclou Yoghourt Artesà, Caprichos de Yoghourt, Formatge Fresc Tradicional o Mató Tradicional, entre altres, i que es caracteritzen per la seva qualitat en sabor i textura.


 

Pastoret

Dades Bàsiques


Pol. Ind. Bosc del Ferran

25270, Sant Guim de Freixenet

La Segarra- Lleida

Tel. +34 973 556 039 / pastoret@pastoret.com

pastoret.com

twitter.com/fansdepastoret

www.facebook.com/fansdepastoret


 

Pastoret

Novetats Alimentària 2014

Pastoret presenta, en el marc de la fira internacional de l’Alimentaria, les seves darreres novetats: una nova gamma de postres en ceràmica dirigida al canal tradicional i els primers iogurts desnatats de la marca, que amplien el seu ventall de productes 0% Matèria Grassa i incorporen l’estèvia com a edulcorant natural.


La marca, que aposta per mantenir els processos lents i artesanals d’elaboració a la vegada que innova en nous ingredients i maridatges de sabors, llança al mercat una nova gamma de postres que inclou una varietat d’Arròs amb Llet a l’estil casolà,  Crema Catalana Tradicional i Crema Catalana amb Caramel. Tota la gamma es presenta en un nou envàs en ceràmica que manté les propietats i sabors del producte durant més temps i reforça la seva elaboració artesanal.

Així mateix, Pastoret ha desenvolupat els primers iogurts desnatats de la marca destinats a gran consum, que inclouen 2 referències: el Yoghourt Artesanal Desnatat Natural i el Yoghourt Artesanal Desnatat Natural endolcit amb Estèvia, apte per a persones intolerants al sucre.


INTERNACIONALITZACIÓ DE LA MARCA

Pastoret arriba al saló de l’Alimentaria d’enguany després d’haver iniciat un procés d’internacionalització, que just va començar durant la l’edició del 2012 on es van teixir els primers contactes, i que actualment consolida amb l’entrada a un nou mercat: Alemanya. D’aquesta manera, la marca ja té presència a països com Àustria, Suïssa, Suècia, Finlàndia, Dinamarca i es preveu que, en 5 anys, aquests nous mercats suposin el 20% de la facturació de l’empresa.


PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/
Formatgeries de Catalunya
FORMATGERIES_CATALANES.html