RECUITS DE FONTETAA RECUITS DE FONTETA ens preocupa la qualitat dels productes que fem. Per això ens esforcem cada dia i treballem amb la millor maquinària disponible al mercat, observant en tot moment les més escrupoloses normes d'higiene.
Quant a la distribució, hem organitzat un sistema de transport àgil i eficaç que garanteix la ràpida arribada de les mercaderies al punt de destí sense que es trenqui la cadena de fred en cap moment.
Tot això perquè els productes arribin als nostres clients al més aviat possible, per tal que aquests els puguin gaudir en les millors condicions.

Altres productes que elaborem.

A més dels nostres productes làctics, a la nostra botiga us podem oferir una acurada selecció de productes de primera qualitat provinents de la nostra contrada i elaborats també de manera artesanal. Entre els més destacats hi trobareu:vins, caves i olis selectes, mels, melmelades i compotes de diversos tipus, codonyat i embotits casolans variats, arròs ecològic, allioli i galetes.


 

dades bàsiques


Recuits de Fonteta

Fitor, 2  Fonteta 

(Baix Empordà).  

Telèfon:  972 64 15 48

quimmartell@hotmail.com


Fonteta és un petit poble a tocar de La Bisbal d'Empordà
(Baix Empordà – GIRONA)

FONTETA es troba a uns 2 km de La Bisbal d'Empordà seguint la carretera comarcal entre Girona i Palamós. La nostra botiga està ubicada al carrer Fitor, núm. 2.


Coordenades:

41º 56’ 57” N 3º 03’ 32” E

UTM: 4644134N 31T 504881E


www.recuitsfonteta.com


www.facebook.com/pages/Recuits-de-Fonteta/148613661822433 

ELS FORMATGES DE

RECUITS DE FONTETA


En comptes de fer molts productes i diversificar la nostra oferta, com a empresa familiar artesanal que som, ens hem concentrat en el que realment sabem fer bé: RECUITS, FORMATGES i IOGURTS.
Això ha motivat que el nostre recuit hagi esdevingut un requisit molt apreciat en importants restaurants i que la seva popularitat hagi arribat fins a destacats comerços de Nova York.
 

Formatges artesanals
A RECUITS DE FONTETA fem, a més a més, formatges frescos i semicurats que respecten el gust autèntic de la llet amb què han estat elaborats.
També disposem de formatge de cabra curat amb oli d’oliva, pebre i romaní, ideal per intensificar el gust de molts plats i aperitius.
Tasteu-lo tot sol, amb pa o feu-lo servir per preparar exquisides salses.


Els nostres productes

Recuit de drap

RECUITS DE FONTETA és una marca registrada amb denominació de qualitat concedida pel Consell Comarcal del Baix Empordà.


Forma:

Elaborat amb llet de cabra i de vaca. Es presenta en peces arrodonides de 500g. aproximadament ja que segons el seu procés d'elaboració la seva pesada pot variar.

Pasta:

Homogènia i tendre.

Textura:

Al tall és tendre i compacta.

Gust:

El recuit és un producte que combina a la perfecció amb tota classe de gustos i d'aromes. És molt apreciat com a postres, tot sol o acompanyat de sucre, mel, melmelada, fruites, xocolata o codonyat. Tot i això, també es pot incorporar a les amanides o als primers plats, alguns tan atrevits com l'original proposta del Bulli de recuit batut amb anxoves, ideada per l'equip de Ferran Adrià


PORTADA
../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
LLET & LACTIS
../GOURMETCATALUNYA/LACTIS.html
Formatgeries de Catalunya
FORMATGERIES_CATALANES.html

GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ RECUITS DE FONTETA GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆  FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ CATALUNYA GOURMET☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ GOURMETCATALUNYA CATALUNYA GOURMET☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆ GOURMETCATALUNYA CATALUNYA GOURMET☆ GOURMETCATALUNYA ☆ ISABEL JOFRESA, JOSEP DALMAU I RIERA, EDITORS ☆

GOURMETCATALUNYA

recuits de fonteta

GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆  FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆  FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ FORMATGERIES BAIX EMPORDÀ  ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ FORMATGES DE CABRA ☆ CATALUNYA GOURMET☆ FORMATGERIES CATALUNYA ☆ RECUITS DE FONTETA ☆ GOURMETCATALUNYA