GOURMETCATALUNYA ☆ CATALUNYAGOURMET ☆ GASTRONOMIA CATALUNYA ☆ RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA ☆ RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET  ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ ☆ RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA ☆ RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA RESTAURANT CAN SOLÉ, BARCELONA ☆ CUINA MARINERA A LA BARCELONETA ☆

GOURMETCATALUNYA

restaurant can solé, barcelona


 

RESTAURANT CAN SOLÉ

110 anys d’història


Ubicat al carrer Sant Carles 4, del mariner barri de la Barceloneta, Can Solé va ser fundat el 1903 com a taverna de pescadors per Josep Homs, qui li va deixar el nom de l'antic establiment, una tenda d’olis, sabons i queviures propietat de Gregorio Solé. 

Ja va aconseguir ser un dels millors establiments culinaris de la zona quan va començar a servir els millors peixos i mariscs de la ciutat per la dècada dels 50 del segle passat. Un xic més tard, un jove Josep Maria García començava a freqüentar les seves taules. I fou ell el qui després es faria amb el timó d’aquest vaixell gastronòmic.  Des de 1995, Josep Maria García ha lluitat diàriament per enaltir la cuina marinera, la cuina mediterrània, la cuina catalana, la cuina de sempre des d'aquest estendard de la qualitat i el bon servei.

Un esforç que ha donat els seus fruits i recompenses, com ho demostra la placa d’honor de la Generalitat al Mèrit Turístic, el Premi Nacional de Gastronomia o el Plat d’Or, alguns dels guardons que llueix Can Solé. A més, Josep Maria García és membre de la Chaîne des Rostisseurs i pertany a la Confraria de l’Arròs del País Valencià. A més, el restaurant forma part del segell Cuina Catalana.

 

RESTAURANT CAN SOLÉ

Les propostes


Matèria primera de qualitat, especialitats de la casa

El marisc, el peix i els arrossos segueixen sent els plats forts de la carta de Can Solé. Entre les seves especialitats, les sepietes Can Solé, al forn i amb tomàquet; els bunyols de bacallà i pinyons; l’arròs caldós de llamàntol, o l’arròs a banda amb petxines de pelegrí; el bacallà Can Solé; l’exquisit suquet o la senzilla sopa de ceba amb ou i gratinada, sense oblidar la sarsuela i també una deliciosa bullabessa.

I és que, malgrat el pas del temps, Can Solé segueix sent fidel als seus principis i arrelat a una cuina basada en la millor matèria primera i en tècniques culinàries tradicionals.


Amics de Can Solé

Per les taules de Can Solé han passat tot tipus de personalitats de la vida política, cultural, artística i social de Barcelona, Catalunya i l’Estat espanyol. Des d’il·lustres noms de l’art i la pintura com Santiago Rusiñol, Joan Miró, Dalí, o Tàpias, escriptors com Josep Ma de Segarra i Josep Pla, figures del setè art i la música com l’actriu i cantant Sara Montiel, Amparo Moreno, José Luis López Vázquez, Joan Manuel Serrat, Manolo Escobar, o Antonio Carmona. Entre tot ells, es guarda un especial record al que va ser gran client i amic, Manuel Vázquez Montalbán, qui a més va immortalitzar el restaurant en alguns dels seus llibres.

Però a més de tots aquests noms famosos, i d’altres que no s’han esmentat, el gran valor de Can Solé són tots els clients anònims que han passat per les seves taules des d'aquest any 1903.

 

tradició marinera de la barceloneta

Des de 1995, Josep Maria García ha lluitat diàriament per enaltir la cuina marinera, la cuina mediterrània, la cuina catalana, la cuina de sempre des d'aquest estendard de la qualitat i el bon servei.. El marisc, el peix i els arrossos segueixen sent els plats forts de la carta de Can Solé. Entre les seves especialitats, les sepietes Can Solé, al forn i amb tomàquet; els bunyols de bacallà i pinyons; l’arròs caldós de llamàntol...

PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
► 
Jornades Gastronòmiques del mes
info i enllaços
►
► 
Jornades de Tapes i Tastets
del mes
info i enllaços
►../RUTA_DE_TAPES/TAPES_PINTXOS_TASTETS.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html

Restaurant Can Solé

Contacte i dades bàsiques


Cuina: Mari Carmen Durán

Director: Josep Maria García

Tipus de cuina: Cuina marinera tradicional

Preu mig carta : 50€

Carta de vins: 80-100 referències

Capacitat: 120 pers.

Sant Carles 4-Barcelona

www.facebook.com/restaurantcansolel

Twitter: @CanSole_1903
Pinterest: http://pinterest.com/cansole/
mail: reservas@cansole.cat

Tel.: 93 221 50 12

www.restaurantcansole.com 
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html