MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ MIMO D’EN DAMIAN RESTAURANT GIRONA ☆ ☆

GOURMETCATALUNYA

mimo d’en damian girona


 

Mimo d’en Damian

Cuina d’autor inspirada en el cacau

La proposta gastronòmica del Mimo d’en Damian fusiona la cuina de temporada i de proximitat amb una tècnica innovadora de treballar el cacau, que permet gaudir d’un producte molt pur i d’excel·lent qualitat. Es podran degustar dos menús anomenats “de la Plantació”, amb 5 i 8 plats respectivament. Un viatge sensorial, on cada plat està acompanyat i inspirat per una varietat del cacau. Sense moure’ns del local visitarem el Congo, Veneçuela, fent parada a Equador, Perú o França. El Mimo d’en Damian ens obre un món gustatiu, exòtic, sorprenent i desconegut, fins ara, pels nostres paladars.


Conscients del fet que no tothom comparteix aquesta passió per la xocolata, s’elabora un tercer menú anomenat “de la finca” més senzill, amb primer, segon i postres. En aquest menú, el cacau és exclusivament el protagonista de les postres.

La xocolatada

És un tret cultural i social del nostre país, que hem inclòs al restaurant. La xocolatada és una sala on es faran tastets guiats i sopars de grups. Però no és només un espai,  la xocolatada, és també un menú que es comparteix, es tasta, pica, comenta i delecta en companyia, amenitzat en un ambient més privat, però alhora de gaudi.   
 

Mimo d’en Damian

El mestre xocolater

Damian Allsop compta amb una trajectòria professional de més de 25 anys. Ha treballat amb alguns dels millors xefs del món: Joan Roca (cuina catalana moderna), Gordon Ramsay (cuina francesa moderna) i Giorgio Locatelli (cuina italiana). A més, col·labora amb creacions que s’inspiren en la feina feta amb xefs dels restaurants amb estrelles Michelin d’arreu d’Europa:

The Hand and Flowers (Tom Kerridge)
· 2 estrelles Michelin,

Corinthia Hotel (Garry Hollihead)
· 5 estrelles deluxe,

Murano Restaurant (Angela Hartnett)
· 1 estrella Michelin,

El Celler de Can Roca · 3 estrelles Michelin,

Restaurant - Hotel Ca L'arpa
· 1 estrella Michelin,

Rocambolesc gelateria (Jordi Roca)


 

Restaurant Mimo d’en Damian

Una experiència gastronòmica única, inspirada en el cacau. Damian Allsop, un dels millors xocolaters del món i mentor de Jordi Roca, revoluciona el panorama gastronòmic a Girona amb la cuina del Mimo d’en Damian. Un restaurant pioner a l’estat espanyol, que obrirà les seves portes el pròxim 1 d’octubre’14.

► 
Jornades Gastronòmiques del mes
info i enllaços
►

Mimo d’en Damian

Un projecte sensible i accessible

El nostre objectiu és fer gaudir d’aquesta experiència culinària a tothom, per la qual cosa, els nostres menús mantenen una relació “qualitat-preu” accessible i sensible amb els moments que vivim. (Des de 18 € - 32 €)Contacte i Dades Bàsiques

Mimo d’en Damian

Mimo d’en Damian

(Actual local del Mimolet)

Pou Rodó, 2 · 17004 Girona

Tel. 972 202 124

603 60 10 57

restaurant@mimodamian.cat / www.mimodamian.cat (en construcció)

www.facebook.com/RestaurantMimodenDamian 
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html
PAÍSDEVINS
http://paisdevins.com/