FONDA EUROPA DE GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA, CUINA CATALANA I DE MERCAT A GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA DE GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA, CUINA CATALANA I DE MERCAT A GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA DE GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA, CUINA CATALANA I DE MERCAT A GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA DE GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA, CUINA CATALANA I DE MERCAT A GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA DE GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA, CUINA CATALANA I DE MERCAT A GRANOLLERS ☆ ☆ GOURMET CATALUNYA, CATALUNYA GOURMET  ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ ☆ GOURMETCATALUNYA, CATALUNYAGOURMET ☆ FONDA EUROPA DE GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA, CUINA CATALANA I DE MERCAT A GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA DE GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA, CUINA CATALANA I DE MERCAT A GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA DE GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA, CUINA CATALANA I DE MERCAT A GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA DE GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA, CUINA CATALANA I DE MERCAT A GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA DE GRANOLLERS ☆ FONDA EUROPA, CUINA CATALANA I DE MERCAT A GRANOLLERS ☆

GOURMETCATALUNYA

fonda europa, granollers

 

Fonda Europa

Restaurant & hotel


La Fonda Europa, amb més de 300 anys d'història, està situada al centre històric de Granollers.

Ofereix unes habitacions elegants i modernes,

 amb TV de pantalla plana per satèl·lit, 

caixa forta i Wi-Fi gratuït.


La Fonda Europa és una institució a Granollers. Des de la seva fundació, en 1771, ha estat regentada per la mateixa família i els Parellada són, a Catalunya, la família més antiga regentant un mateix establiment. Ramon Parellada és qui avui porta la fonda i és el primer impulsor i president de l'Associació Fondes de Catalunya.


37 habitacions espaioses vestides amb seda natural, fusta noble i cedràmica d'autor, llits single de doble format encoixinats amb tel.les de cotó d'Egipte, bany-dutxa de darrera tendència, connexió ADSL. Ascensor, TV satélit, caixa forta, escriptori, telèfon, habitacions adaptades per persones amb movilitat limitada, secador.


 

Fonda Europa

D’especial: la seva cuina


La cuina que es pot llegir a la carta i menjar a les taules de la fonda, és una cuina directa, de Platillos i Picades, de gustos amb productes naturals. Mongetes sortides de l'olla, plat de festa de pollastre o peu de porc són alguns dels plats tradicionals, servits sempre en un ambient agradable i familiar que faran sentir el client com a casa.

Esmorzars de forquilla fins al migdia, restaurant de referent de la cuina catalana tradicional i bar-café amb atmòsfera.
 

La Fonda Europa , un lloc de referència a Granollers

Cuina catalana de mercat i de temporada i tota una referència per a la burgesia de Granollers i els pagesos i ramaders que tancaven els tractes en el mercat del dijous. En les seves taules, en Josep Pla hi va escriure algunes de les seves obres, entre elles el reconegut “El què hem menjat”.

Platillos, picades, macarrons, cap i pota, arròs Parellada...racions abundoses ( de les d’abans ), un servei eficient i discret i un ambient càlid amb dos menjadors principals, un de més modern i el de “banquets” una preciositat amb decoració anys 50.

TORNAR A RESTAURANTS GRANOLLERS

► 
Jornades Gastronòmiques del mes
info i enllaços
►../JORNADES_GASTRONOMIQUES/CATALUNYA_JORNADES_GASTRONOMIQUES.html
► 
Jornades de Tapes i Tastets
del mes
info i enllaços
►../RUTA_DE_TAPES/TAPES_PINTXOS_TASTETS.html

Fonda Europa

Contacte i dades bàsiques

L'horari del restaurant és cada dia:

Servei de " esmozars de forquilla " de 09:00 a 11:45 hores .

Servei de migdia de 13:00 a 16:00 hores .

Servei de nit de 20:30 a 23:30 hores .

Disposem de terrassa de maig a octubre

Sala de reunions 30 pax. Obert tot l'any.Fonda Europa - Restaurant & Hotel

C. Anselm Clavé,1 (Granollers)

Tel: 938 70 03 12

hotel@fondaeuropa.eu

www.fondaeuropa.eu

www.facebook.com/fondaeuropa 
PORTADA../GOURMETCATALUNYA/PORTADA.html
AGENDA../GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
RESTAURANTS
../GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
NITGOURMET
../GOURMETCATALUNYA/NITGOURMET.html
ESCAPADES
../GOURMETCATALUNYA/ESCAPADES.html